Εταιρεία

Στην W-H Solar Lab επενδύουμε στην ανάπτυξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέροντας ποικιλία τεχνικών υπηρεσιών, με σκοπό να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες του καταναλωτή. Παρέχουμε αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων, βιολογικών καθαρισμών και άλλων τεχνικών εργασιών, οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων, πράγμα που μας κατατάσσει στις υψηλότερες θέσεις στον χώρο με συνεχή ανάπτυξη.

Με 14 και πλέον χρόνια στον χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων, με πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς, με άμεση εξυπηρέτηση και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, παρέχουμε εγγυημένο αποτέλεσμα το οποίο συνοδεύεται πάντα απο φύλλα ελέγχου και πιστοποιητικά για κάθε είδους εργασία.

Διαθέτουμε εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα τους και με την δυνατότητα να προτείνουν λύσεις στην κάθε περίσταση με σκοπό να παρέχουμε στον καταναλωτή την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση.

Στην W-H Solar Lab θα βρείτε όλες τις τεχνικές υπηρεσίες όπως Υδραυλικα έργα(ύδρευση-θέρμανση-αποχέτευση-αέριο-πυρόσβεση), Βιολογικό καθαρισμό(στρώμα-χαλί-σαλόνι-αυτοκίνητο), συντήρηση κλιματιστικού, συντήρηση ηλιακού θερμισίφωνα, συντήρηση καυστήρα(πετρελαίου-αερίου), καθαρισμός καμινάδας τζακιού, ανακινήσεις και άλλες υπηρεσίες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Τηλέφωνο: 216 0707911 Email : info@wh-solar.gr