Βιολογικός καθαρισμός σκάφους αναψυχής

Βιολογικός καθαρισμός σκάφους αναψυχής απο την W-H Solar Lab

 

Βιολογικός καθαρισμός σκάφους αναψυχής απο την W-H Solar Lab 

 

Η εταιρεία μας προσφέρει βιολογικό καθαρισμό σκάφους με εγγυημένο αποτέλεσμα και χαμηλές τιμές. Ο βιολογικός καθαρισμός σκάφους αφορά σκάφη αναψυχής,ιστιοφόρα κλπ

Ένας πλήρης βιολογικός καθαρισμός σκάφους αποτελείται από βιολογικό καθαρισμό μοκετών και σαλονιών,καθαρισμό στρωμάτων και βιολογικό καθαρισμό ταπετσαριών.

Η εταιρεία μας διαθέτει πολυετή πείρα στον τομέα του βιολογικού καθαρισμού έχοντας ήδη μεγάλο δίκτυο πελατών.Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, με χρήση επαγγελματικών μηχανημάτων,με πιστοποιημένα υλικά καθαρισμού της Bio Productions(βιοδιασπώμενα) και με χορηγηση πιτοποιητικού βιολογικού καθαρισμού και αντιαλεργικής προστασίας.

 

Βιολογικός καθαρισμός σκάφους αναψυχής απο την W-H Solar Lab

 

Ο βιολογικός καθαρισμός, γίνεται με την μέθοδο βιοκαθαρισμού Microsplitting (μικροδίασπαση).

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τον περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά, αφρούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες παρά μόνο οικολογικά προϊόντα καθαρισμού. Προσφέρει λάμψη και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στα υφάσματα και δέρματα

 

Aριστα αποτελέσματα καθαριότητας, με τη μεγίστη διάρκεια στο χρόνο, καθώς η σκόνη και οι ρύποι από την χρήση, δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες, λόγω της πλήρους απομάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς.

Βιολογικός Καθαρισμός σε Σαλόνι & Καθίσματα

Aριστα αποτελέσματα καθαρισμού, χωρίς χημικά με χαμηλό κόστος. Εξειδικευμένος καθαρισμός, με βραβευμένα προϊόντα βιοκαθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας.

Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζεται σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα σαλόνια σας.

Βιολογικός Καθαρισμός σε Στρώματα

Οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων, με απολύμανση και αντιαλλεργική προστασία. Ο καθαρισμός στρωμάτων, είναι απολύτως ασφαλής χωρίς χημικά.

  Βιολογικός καθαρισμός σκάφους αναψυχής απο την W-H Solar Lab

Χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού με 100% οικολογικά προιόντα της Bio Productions

 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ! ΚΑΈΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 216-070 7911 Ή ΣΤΟ 6943595544

Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού κατόπιν διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο : 216-0707911 ή 6943595544
 

 

 Τηλέφωνο: 216 0707911 Email : info@wh-solar.gr