Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου στον χώρο σας

Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου είναι ο βαθύς και ποιοτικός καθαρισμός που απομακρύνει μικρόβια, λεκέδες, δυσοσμίες, σκόνη, ακάρεα, τρίχες των κατοικίδιων. Εξουδετερώνει πηγές μόλυνσης, ανανεώνει την ατμόσφαιρα του εσωτερικού χώρου και βελτιώνει την υγεία των ατόμων που υποφέρουν από αλλεργίες. Επιβάλλεται να γίνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο, εάν αναλογιστείς τις ώρες που περνάς καθημερινά μέσα στο αυτοκίνητο σου.

Ο βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου γίνεται με ειδική σκούπα και μηχανήματα extraction, με παραγωγή ζεστού νερού, με σκοπό την ολική αποστείρωση του σαλονιού,  και οικολογικά, υπολλεργικά καθαριστικά που φέρουν πιστοποίηση ISO.

 

 W-H Solar Lab βιολογικος καθαρισμος αυτοκινητου

 

Υφασμάτινο Σαλόνι 

Ο βιοκαθαρισμός σε υφασμάτινο σαλόνι αυτοκινήτου εφαρμόζεται με την πανύσχηρη μέθοδο τελευταίας τεχνολογίας Micro - Splitting (Μοριακή Μικροδιάσπαση) η οποία ουσιαστικά διασπά το μόριο της βρωμιάς εως και 5.000.000 φορές σε μοριακό επίπεδο.

Αποχωρίζει (split) και διασπά (σε εκατομύρια μόρια) απο τις ίνες τους, πολύ γρήγορα ακόμη και το εντονότερο βρόμισμα. Καθώς στη σύνθεση του δεν περιλαμβάνει τα γνωστά χημικά που υπάρχουν στα σαπούνια και στα απορρυπαντικά, δεν αφήνει αφ' ενός κολλώδη κατάλοιπα που προξενούν το γρήγορο ξανά βρόμισμα και αφ' ετέρου κατάλοιπα ενζύμων & χημικής σκόνης που μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Είναι λοιπόν ιδανικό για χρήση σε σπίτια, γραφεία, αυτοκίνητα, υγειονομικού ενδιαφέροντος χώρους, ιδρύματα, βρεφονηπιακούς & παιδικούς σταθμούς, χώρους με ευπαθεί άτομα κ.α. 

Σύνθεση Τεχνολογίας Micro-Splitting (Μικροδιάσπαση)

 

Δερμάτινο Σαλόνι

Η διαδικασία καθαρισμού δερμάτινου σαλονιού είναι εντελώς διαφορετική της διαδικασίας καθαρισμού υφασμάτινου σαλονιού. 

Η διαφορά της διαδικασίας αφορά τόσο την μέθοδο που χρησμοποιούμε όσο και τα προϊόντα.

Τα προϊόντα καθαρισμού δέρματος φέρουν τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις & είναι εξειδικευμένα για αυτό τον σκοπό και μόνο καθώς τα κοινά απορρυπαντικά καθαρισμού προκαλούν ζημιά μακροπρόθεσμα στο δέρμα.

Σχετικά με την μέθοδο καθαρισμού & ενυδάτωσης δερμάτινου σαλονιού χωρίζετε σε 4 στάδια : 

  •   1ο Στάδιο : Καθαρισμός πλύσιμο όλων των δερμάτινων επιφανειών με ειδικό καθαριστικό δερμάτων
  •   2ο Στάδιο : Ξέβγαλμα με ειδικό πανί μικρό"ινών"  για δέρματα που αφαιρεί όλους τους διαλυμένους ρίπους τίς διαδικασίας του 1ου σταδίου και μας αφήνει πεντακάθαρο και φρέσκο το δέρμα.
  •   3ο Στάδιο : Ενυδάτωση όλων των καθαρισμένων δερμάτινων επιφανειών με ειδική καλλυντική κρέμα δέρματος εμπλουτισμένη με αιθέρια έλαια ενυδάτωσης & αντιλεκιαστική προστασία (αδιαβροχοποίηση) που επαναφέρει το δέρμα στην αρχική του όψη σαν την πρώτη μέρα και παράλληλα του χαρίζει μακροζωία.
  •   4ο Στάδιο : Έλεγχος της διαδικασίας ενυδάτωσης και 2η εφαρμογή ενυδάτωσης σε πιο φθαρμένα σημεία που χρίζουν λίγο παραπάνω περιποίησης.  

 

 

       W-H Solar Lab Βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου στον χώρο σας

 

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

 

• Πλύση-απόπλυση σαλονιού αυτοκινήτου

• Καθαρισμό πατώματος, πατάκια και μοκέτας

• Καθαρισμό ταμπλό, πόρτες και κολώνες

• Καθαρισμός χώρου αποσκευών

• Καθαρισμός ταμπλό

• Καθαρισμός ζωνών

• Περιποίηση εσωτερικών πλαστικών

 

Ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής

Εξαιρούνται οι περιοχές: Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα με έξτρα χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την W.H Solar Lab 

Χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού με 100% οικολογικά προιόντα της Bio Productions

 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ! ΚΑΈΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 216-070 7911 Ή ΣΤΟ 6943595544

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Τηλέφωνο: 216 0707911 Email : info@wh-solar.gr